Een lekker warm huis in deze koude periode

Een warme woning is prioriteit. Want in de kou zitten met deze koude dagen is nooit leuk. Als een CV ketel defect raakt in de winter, dan moet er snel een vervanging komen. Sommige mensen proberen dit voor te zijn, door voor de winter hun ketel nog te vervangen.

gereedschapInstallatiebedrijven hebben het erg druk in deze periode. Er moet veel werk gedaan worden en op deze drukte wordt dan ook ingepland. Meer ketels leveren betekend natuurlijk ook meer werk, maar ook de kwaliteit van het werk moet goed blijven. Het is overigens ook zo dat u met goed onderhoud de levensduur van een ketel kunt verlengen. Wanneer deze defect is, heeft u hier natuurlijk niet aan. Maar wellicht een idee om bij uw nieuwe ketel het onderhoud iets serieuzer te nemen.

Door strengere regelgeving vanuit Europa, moeten nieuwe CV ketels voldoen aan een aantal regels. Als u kiest voor een ketel als de Nefit trendline, dan kunt u er vanuit gaan dat deze aan de regels voldoet.

De ketel heeft een low energy pomp en leveren tot wel €800,- besparing op. De Nefit ketels worden ook geleverd met een nieuwe thermostaat. Zo bevat deze diverse opties. U kunt de ketel bijvoorbeeld automatisch uit laten schakelen op een bepaald moment, maar ook kunt u deze automatisch laten inschakelen. Hoe heerlijk zou het zijn om dagelijks in een warme woning thuis te komen. Heerlijk toch?

besparen CV ketels
Besparen op uw energie rekening.

De Nefit Trendline is overigens ook uitgerust met slimme software. Zo kan deze detecteren wanneer warm water gebruikt wordt en pas daar de instellingen op aan. Zo wordt er een ideale combinatie tussen comfort en zuinigheid bereikt. Voor nog extra besparing kan de ketel eventueel worden uitgebreid met bijvoorbeeld een zonneboiler. Informeer bij uw leverancier naar de mogelijkheden. De zonneboiler kan ervoor zorgen dat uw energieverbruik nog verder kan dalen.